Cum ne poți susține

Donează

Pentru a ne desfăşura activitatea avem nevoie şi de suport financiar, astfel încât proiectele noastre să fie de calitate şi să aibă un impact semnificativ. Orice sumă contează, aşa că te încurajăm şi pe tine să contribui printr-o donaţie! Ca persoană fizică, poţi dona pentru Asociația Cultour prin mai multe modalităţi, inclusiv online.

Poți dona cu cardul folosind unul din butoanele de mai jos. Plata este procesată de MobilPay.

Redirecționează 2% din impozit

Poţi susţine financiar cultura şi proiectele noastre pentru localnici fără să te coste nimic! Cum? E simplu! Până în luna mai, poţi direcţiona 2% din impozitul pe venit de pe anul anterior către o cauză susținută de tine.

Ce este 2 %?

Din impozitul pe venit reţinut anual de stat, poţi aloca 2% către o cauză în care crezi, redirecționând-o către un ONG. Prin formularul 2% îi spui statului în ce direcţie vrei să se ducă o parte din taxele plătite de tine, contribuind astfel în mod direct la dezvoltarea unui domeniu pe care îl consideri important.

Cum poti direcționa 2% către Asociația Cultour?

 1. Descarcă şi completează formularul 2%
 • dacă în anul fiscal precedent (2016) ai obținut venituri ca salariat, completează și semnează declarația 230.

 

 • dacă ai obținut venituri ca PFA sau din profesii liberale, completează şi semnează declarația 200.
 • Formularul se completează de mână, cu majuscule, citeţ, corect şi apoi se semnează. Nu e nevoie să calculezi suma aferentă celor 2% din impozitul pe venit în rubrica dedicată şi nici să anexezi fișa ta fiscală.În cazul în care ai deja un formular simplu, necompletat cu datele Asociatiei Cultour, acestea sunt:
  • Denumire entitate nonprofit / unitate de cult:      Asociația Cultour
  • Codul de identificare fiscală al entității nonprofit / unității de cult: 28892791
  • Cont bancar (IBAN) al entității nonprofit / unității de cult: RO11BRMA0999100047205046
  1. Trimite formularul completat la Administraţia Financiară de care aparţii sau livrează-l personal. Adrese poti gasi AICI

  Care este termenul limită pentru depunerea formularelor?

  Redirecţionând 2% din impozit pentru Asociația Cultour până la data de 25 mai, dai şansa echipei noastre de a dezvolta proiecte mai mari si mai de impact și, cel mai important, ne ajuți să aducem localnicii mai aproape de orașele în care locuiesc. Banii tăi vor intra automat la bugetul de stat daca nu completezi formularul de 2% şi astfel pierzi ocazia de a şti cum şi unde au fost investiţi.

  Mulțumim pentru implicare!

Fii voluntar!

Voluntariatul este cea mai simplă metodă prin care te poți implica activ în susținerea cauzei în care crezi.Tot ce trebuie să faci e să investești o parte din timpul tău, nu te costă nimic însă, ai ocazia să înveţi lucruri utile care te vor ajuta pe viitor, să cunoști oameni noi din domenii diferite și să te bucuri de minunatul oraș în care locuiești.

Sponsorizează-ne!

Dacă ai propria companie sau eşti angajat, poţi să sprijini cultura şi proiectele noastre prin contactarea responsabilului de Fundraising din organizaţia ta în vederea construirii unui parteneriat sau pentru o sponsorizare, în baza Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea.

Contul nostru bancar este RO11BRMA0999100047205046, Banca Românească, sucursala D. Pompeiu. Titular cont: Asociația Cultour.