Despre noi

Misiune

Misiunea noastră este dezvoltarea unei atitudini proactive spre cunoaştere prin promovarea educaţiei şi a turismului în acord cu valorile cultural-istorice locale şi respectând mediul natural.

Valori

Valorile care ne ghidează în ceea ce facem sunt:

  • Diversitate
  • Evoluție
  • Încredere și prietenie
  • Pasiune
  • Cooperare și Parteneriat.

Activități

Asociația Cultour organizează tururi pietonale și activități educative pentru localnicii și turiștii din Brașov și București cu scopul de a-i aduce pe aceștia mai aproape de orașele în care locuiesc.

Promovăm și dezvoltăm infrastructura turistică oferind tururi și hărți gratuite, dezvoltăm programe de explorare urbană și calificăm localnicii pasionați pentru a deveni ghizi – și mai pasionați!

Dezvoltarea acestor trasee este o continuare a proiectelor Asociației Cultour destinate inițial turiștilor și își propun să aducă descoperirea urbană și istoria mai aproape de sufletul oamenilor, fie localnici, fie oaspeți. Echipa noastră are ca scop promovarea potențialului turistic și a valorilor locale prin încurajarea turismului responsabil și accesibil tuturor. De asemenea desfășurăm tururi gratuite și activitați de descoperire urbană în limba română cu diferite ocazii și tematici.